iPhone med Flash Player? Håbet er lysegrønt!

I et konferencekald for aktieanalytikere vedr. Adobes finiansielle resultater for 2. kvartal 2008 kom det frem at:
“With respect to the iPhone, we are working on it. We have a version that’s working on the emulation. This is still on the computer and you know, we have to continue to move it from a test environment onto the device and continue to make it work.”

Og det er udtalt af ingen ringere end CEO Shantanu Narayen, så det tegner godt, omend det absolut ikke er til at vide om den er klar om en måned eller om et år, men mon ikke det bliver er sted midt imellem.

Hele samtalen kan læses her:
Adobe F2Q08 (Qtr End 5/30/08) Earnings Call Transcript

Og jeg fandt den via EricDDel:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • del.icio.us
 • digg

4 kommentarer

 1. Marcel Fuursted siger: (18. juni 2008 kl. 21:32 )

  Jeg håber :) Nu har jeg haft iPhone i over et halvt år og jeg kan SLET ikke vente med at få den nye 3G fon når de kommer… Og jo mere de kommer med på noderne, desto gladere bliver jeg bare :D

 2. Mads Buch Stage siger: (20. juni 2008 kl. 09:59 )

  Helt enig - da jeg fik min Touch i hånden første gang havde jeg det også som om, at det var et lille stykke af fremtiden jeg sad med, hvor banalt det så end lyder, så lad os da endelig krydse fingre for at det bliver endnu bedre.

  :-)

 3. Ronni Persson siger: (23. juni 2008 kl. 11:23 )

  Jeg glæder mig også rigtig meget til at få mig en iPhone. Har bevidst ikke importeret en 1G iPhone fra udlandet, og har ventet som et lille barn til den officielt bliver lanceret i Danmark.
  Men mht. topic, så er det ihvertfald ærgerligt at der ikke er Flash support i Safari. Det er efterhånden mange sites der bruger Flash, til små gimmicks. Fx bruger jeg ofte selv Flash til fil-upload, fordi browsernes indbyggede funktionalitet stinker.

 4. Mads Buch Stage siger: (23. juni 2008 kl. 14:21 )

  Hej Ronni,

  Der er skam Flash support i den almindelige Safari, bare ikke i Safari på iPhone.

  Og ja, upload er et rigtig godt eksempel på en funktionalitet som Flash kan forbedre væsentligt.

Skriv en kommentar