Flash Player 10 - Det bliver vildere og vildere

Siden sidste uge er der kommer endnu mere frem om hvad Flash Player 10 kommer til at indeholde og der er blevet spekuleret lidt i, hvad de nye ting giver mulighed for.

Af ting der er ekstra værd at bemærke er blandt andet at File Reference bliver udvidet, sådan så det nu bliver muligt at indlæse skrive og læse lokale filer, hvilket virkelig har været en efterspurgt feature, da man jo så for eksempel kan vise brugeren en thumbnail af det 10MB billede han skal til at uploade inden der trykkes på send.

En anden ny feature er RTMFP (Real Time Media Flow Protocol), som jeg absolut ikke selv aner hvad kan bruges til, men Stefan Richter fra FlashComGuru spekulerer i at den kan bruges til peer-to-peer, og han plejer at have styr på tingene.

En komplet liste med de nye features findes her:
Features and Enhancements

I øvrigt så er det nu også demonstreret hvordan man kan komme til at lege med de nye features, hvis du slet ikke kan vente, så se denne videotutorial:
Flash Player 10 Beta: Getting Started

Og, den fulde dokumentation til de nye API’er kan hentes herfra:
Flash Player 10 documentationrDel:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

Skriv en kommentar