Yeah er på vej!

Jubii Yeah - TopcornerDer har været lidt stille på bloggen på det sidste, og det vil jeg gerne undskylde, men det er der faktisk en rigtig god grund til.
Er nemlig i fuld gang med et stort projekt, nok det største jeg har været med til, som hedder Jubii Yeah!

Vi er stadig en lille måned fra en beta launch, men da tingene for alvor er begyndt at tage form, så har jeg fået lov til at afsløre lidt om hvad det går ud på.

Jubii Yeah er et dansk, communitybaseret videodelingssite alla Youtube, men med en masse ekstra garniture, blandt andet i form af billeder og links.

Jubii Yeah - Videoplayer screenshot thumbnailVideoplayer
En af de ting der er på plads er videoplayeren som du kan se til højre. (Klik på den for at se en større udgave)

Bemærk dog at der kun er tale om et screenshot, men den er naturligvis lavet i Flash, som af indlysende årsager er valgt til at være fundamentet omkring hele videodelen på Jubii Yeah.

Da man ligesom på tilsvarende sites også får mulighed for at bruge Yeah til at vise video på sin blog m.m. så har vi fokuseret meget på at holde videoplayeren støjfri og clean, så den kan passe godt ind så mange steder som muligt.

Jubii Yeah - Videoplayer rightclickEn anden ting som vi også gør, er at bruge muligheden for at højreklikke lidt mere aktivt. Det gør at man har nem adgang til de mest brugte funktioner i interfacet uden at skulle flytte musen derhen. Det er måske ikke ekstremt vigtigt i en lille videoplayer, da der ikke er så langt, men det er særdeles nyttigt i fullscreen.

Derudover er det også et godt sted at have ekstra funktioner som kan være nyttige, men som ikke bliver brugt hyppigt nok til at de skal optage plads i hovedinterfacet.

Nå, det var lige hvad jeg ville løfte sløret lidt for i denne omgang, men lur mig om ikke der kommer en blogpost eller to til inden Yeah går i luften.

Er der i øvrigt bestemte features og muligheder som du selv savner meget på tilsvarende sites, så skal du være velkommen til at smide en kommentar, så kan det jo være at det kommer med.Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • del.icio.us
 • digg

2 kommentarer

 1. Lars siger: (1. juni 2007 kl. 12:46 )

  Lyder som sådan som en god idé… Meen er markedet ikke snart mættet, vi har jo Vix.dk på dansk og ellers er der jo et hav af udenlandske der tilbyder lidt af den samme service…

 2. Mads Buch Stage siger: (1. juni 2007 kl. 15:37 )

  Hej Lars,

  Ja, det er helt sikkert et marked med en masse spillere, men derfor tror vi alligevel på at der er mulighed for at komme ind med et godt og lokaliseret produkt.

  Og, så har vi også et par features i hatten som p.t. ikke findes andre steder, men mere om dem senere.

  Mads

Skriv en kommentar