Kunsten at optimere et banner - ny artikelserie

Jeg var i sidste uge med til at slukke to ildebrande, og begge af dem var relateret til bannermateriale, produceret af andre bureauer, der ikke opførte sig som det skulle, og det på trods af at de tilsyneladende var produceret inden for specifikationerne.

Det fik mig til at tænke på, at jeg egentlig aldrig har set nogen artikler eller indlæg der handler specifikt om kunsten at optimere et banner.
På trods af de stadigt hurtigere internetforbindelser, så er det et vigtigt område, og derfor vil jeg over de næste par uger lave en artikelserie om emnet.

Ved ikke helt hvor mange artikler det bliver til, da det afhænger af hvordan jeg ender med at gruppere tricksene, men jeg har en liste med 15-20 tips klar, så der skulle være til et til et par stykker eller tre.

Så, følg med fra i morgen :-)

I øvrigt så handler denne artikelserie kun om den tekniske optimering, ikke om optimering af budskab eller klikrater, det må blive en anden god gang.Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

Skriv en kommentar