Prototype Windows Class

Prototype Windows ClassJeg skal blankt erkende at jeg egentlig ikke er fan af små vinduer der dukker op over det hele på diverse websites, det kan jo i forvejen været rodet nok at holde styr på alle de vinduer man har åbne i Windows, men synes alligevel at denne klasse, forudsat den bruges rigtigt, indeholder et vidst potentiale.

Prototype Windows Class er, som navnet fint fortæller, en javascript klasse der gør det muligt at åbne små vinduer på html-sider. Vinduerne kan stort set indeholde hvad som helst, skinnes som man har lyst, animeres ind og ud m.m.

Som skrevet så synes jeg at klassen har et stort potentiale, men som altid, så er det jo sådan at “with great power comes great responsibility”, og hvor jeg lige umiddelbart kan tænke på en håndfuld gode steder at benytte klassen, så kan jeg komme på 1000 steder (indrømmet, jeg har rent faktisk ikke siddet og talt) hvor denne klasse kan misbruges på det groves til at tilføre unødigt lir.

Men, ta’ da selv et kig på sagerne:
Prototype Windows Class

Linket blev fundet her: Max Kiesler - DesignDemoDel:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

Skriv en kommentar