Overblik over komponenter i Flex 2 og deres settings

Adobe har lavet en Flex 2 explorer i Flex 2, hvor man kan se de mange forskellige komponenter, samt ikke mindst, hvilke settings de hver især understøtter.

Alt i alt må jeg erkende at jeg er ganske imponeret over mængden af deres komponenter, samt de mange muligheder der er for at customise dem.
Lur mig om ikke den designer jeg arbejder med nok skulle kunne finde nogle altafgørende designting som de ikke kan, men som et fundament ser det rigtig godt ud.

Se dem selv her:
Flex 2 - Style Explorer

Læste for øvrigt for snart lang tid siden et blogindlæg, hvor en person skrev at han var så glad for alle standardkomponenterne i Flex 2, for det betød at man så var sikret en støre brugervenlighed!

Det er klart, at jo mere en given knap ligner alle andre knapper som man ser rundt omkring, jo nemmere er det for brugeren at afkode at der er tale om en knap.
Og på tilsvarende vis sikrer man så også at de mest gængse standardfunktioner fungerer på samme måde.

Meeeeen, dels så støder jeg altid på ønsket om at være unik (der findes jo også knapper i html, men hvor mange knapper ligner efterhånden disse?), og dels er der jo den klassiske, at hvis man gør noget alt for nemt tilgængeligt, så er der risiko for en masse begynderproblemer.

Intet værktøj er bedre end den person som bruger det :-)Tags:
Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

Skriv en kommentar