Nyt i Flash 9 - De første ting er ude af sækken

I forbindelse med Adobes indlæg på Flash Forward konferencen, har de løftet sløret for nogen af de nye ting der kommer i Flash 9, og så langt, så godt! :-D

De ting der specifikt blev nævnt var muligheden for at importere PSD filer direkte ind i Flash ved hjælp af en indbygget importer. Et meget naturligt move oven på Adobes køb af Macromedia, men stadig en ultrafed feature hvis den kommer til at fungere ordentligt.

Derudover er Robert Penner, ham der har lavet mange af de easing-ligninger der bruges når man tweener via actionscript, blevet hyret til at lave en funktion, som kan konvertere et tween på timelinen til xml-kode, som så efterfølgende kan importeres ind i ActionScript 3.
Også det er en super nyhed, jeg synes i hvert fald tid at jeg kæmper lidt med at få designerens vision gennemført 100% når alle animationerne skal scriptes, men med denne nye mulighed ser det ud til at blive en hel del nemmere.

Du kan se et par screenshots og læse en anelse mere om det på engelsk her

Alt i alt er det en god start, bliver spændende at se hvad der ellers kommer :-)Tags:
Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • del.icio.us
 • digg

3 kommentarer

 1. mat siger: (13. september 2006 kl. 10:20 )

  Jeg vil hellere have en 3d engine :)

 2. Mads Buch Stage siger: (14. september 2006 kl. 09:27 )

  Det får du i hvert fald ikke i denne omgang, for Flash Player 9 er jo smidt på gaden, og dermed er det afsløret hvad den får/har af nye ting, det eneste der ikke er frigivet er præcist hvad Flash 9 editoren kommer til at indeholde af nye ting og sager :-)

 3. mat siger: (14. september 2006 kl. 10:22 )

  Hehe, det er jo selvfølgelig rigtigt, men jeg vil stadig have den… :)

Skriv en kommentar