NikeStore - Nike viser endnu engang Flash-muskler!

Hvis man ser rundt på nettet i dag, og forsøger at finde det firma som igen og igen går længst for at lave de lækreste websites, så er den ukronede konge lige p.t. Nike.

Nu har de relanceret deres online shop, og denne gang er den lavet 100% i Flash!

Jeg har i mange år haft en drøm om at lave en webshop komplet i Flash, men det der har afholdt mig er behovet for direkte url’er, muligt dobbeltarbejde i forbindelse med søgemaskineoptimering, browserens “Tilbage”-knap der stadig skal fungere og en række af andre mindre issues.

Udover at brugervenligheden og oplevelsen i Nikes nye webshop er rigtig, rigtig mange html-shops overlegen, så har de rent faktisk også løst alle ovenstående problemer, og det synes jeg, fra et rent Flashnørd perspektiv, er det bedste ved shoppen.

Se den selv her:
NikeStore

Og angående søgemaskineoptimeringen, så prøv at slå javascript fra i din browser og gå ind på sitet igen ;-)Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

2 kommentarer

  1. Mikael Ørting Kristiansen siger: (30. november 2006 kl. 22:36 )

    Enig. Nike er helt klart hårde, hvad angår Flash. Når jeg slår javascript fra og går ind på NikeStore, sker der imidlertid ikke rigtig noget. Siden har godt nok en title, og flash’en går ikke i gang, men selve siden er helt tom, dvs. jeg får ikke en html-version i stedet for flash’en.

  2. Mads Buch Stage siger: (1. december 2006 kl. 10:58 )

    Næh, det har du ret i, ser ud til at de har ændret på det.

    Da jeg i sin tid skrev indlægget fik man vist en komplet html-version af siden, ikke en på nogen måde pænt stylet side, men en side der gjorde at søgemaskinerne havde noget fornuftigt at indeksere.

Skriv en kommentar