Mere liv til byen - kampagne for Urban

Urban - ThumbJeg har ikke liiige fået opdateret bloggen et par dage, hvilket skyldes at jeg har knoklet på en kampagne for Urban der er gået live i dag.
Nu er den langt om længe klar, og det er mig derfor en fornøjelse at byde velkommen til komdompopning af den ypperste slags, perfekt underholdning på en fredag ;-)

Urbans reklamebureau havde lavet en offline kampagne under budskabet “Mere liv til byen”, hvor de blandt andet i noget af materialet brugte en kondom som der var stukket en sikkerhedsnål ignnem.
Når de oven i det bad os om at finde på noget lidt vildt, jamen så var det jo oplagt at vi skulle lave et lille spil hvor man selv skulle prikke hul på kondomer på tid :-)

Der er absolut intet banebrydende i gameplayet, men jeg synes at vi har fået det til at spille godt, med en god feeling og noget catchy musik.
Udfordringen i forbindelse med udviklingen var, at spillet består af 3 seperate Flash-filer som skulle fungere sammen. Til det formål findes der jo den udemærkede LocalConnection klasse, men der opstår jo altid lidt forviklinger når 3 filer skal arbejde så tæt sammen, så derfor var det først lige på falderebet (er det egentlig ikke altid det?) at vi nåede at blive klar.

Kampagnen kører ikke overalt på Jubii, men på udvalgte steder på udvalgte dage, blandt andet:
Jubii Kig Ind 8. september.
Jubii Musik 11. og 12. september.

Når kampagnen er helt afviklet kan det ikke udelukkes at jeg lægger en demo ind, men indtil videre må i nøjes med et screenshot:
Urban ScreenshotDel:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

2 kommentarer

  1. CubanPete siger: (11. september 2006 kl. 10:51 )

    Cool ide, at lave bannerne til et spil, og i det hele taget meget gennemført med lyd og det visuelle.

  2. Mads Buch Stage siger: (11. september 2006 kl. 11:13 )

    Tak :-)

Skriv en kommentar