Gratis Flash Media Server 2 - sådan næsten da

Nogen gange kan det betale sig at læse det licensen på det software man har købt godt igennem inden man trykker “Ja, jeg accepterer”, for eksempel kan du på den måde få dig en gratis Flash Media Server 2 ;-)

Stefan fra FlashComGuru har minutiøst siddet og sammenliget licensen fra den første version af Flash Media Server og til den nye FMS 2.0.3 upgrade, og her fandt han ud af, at der i den nye licens står, at Flash Media Server 2 - Developer Edition godt må bruges kommercielt, og det er nyt!
Hidtil har man kun måttet bruge Developer Edition til at udvikle på lokalt, da den kan downloades kvit og frit, men det er nu blevet ændret så man gerne må bruge den live, og det er jo noget af en nyhed.

De eneste begrænsninger der ligger i udvikler versionen, er at der maksimum er 10 brugere der kan være connected til den samtidig, hvilket ikke er så mange, men til nogen formål vil det være fint. Og, det vigtigste for mig er, at man nu kan lave en komplet applikation eller spil bygget på FMS 2.0, smide den live, og først bruge pengene på en rigtig licens når man har fundet ud af om det man har lavet bliver en brugermæssig succes.

Så, alt i alt i en super nyhed…og tak til Stefan for at løfte sløret for den:
Flash Media Server 2 - Developer Edition can now be used COMMERCIALLYDel:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • del.icio.us
 • digg

2 kommentarer

 1. Lars Henrik Larsen siger: (30. oktober 2006 kl. 16:00 )

  Er der nogle herinde, som har kendskab til webhoteller, der tilbyder adgang til flash media server 2?

 2. Mads Buch Stage siger: (31. oktober 2006 kl. 16:30 )

  Hej Lars,

  Måske denne liste kan være en hjælp:
  http://www.flashcomguru.com/articles/hosts.cfm

  Har ikke selv haft brug for hostede FMS løsninger, så der er ikke nogen som jeg personligt kan anbefale.

  Mads

Skriv en kommentar