FZip - Pak zip-filer ud direkte i Flash

Til ActionScript 3 er der nu et par gutter der har lavet og frigivet en klasse der kan loade og pakke zip-filer ud direkte Flash.

Og hvad endnu bedre er, den gør det progressive, altså, du behøver ikke at have loadet hele zip-filen for at kunne pakke den ud, de enkelte filer inde i zip-filen bliver tilgængelige lige så snart de er loadet.

Pakke zip-filer ud i Flash, er det nu virkelig så vigtigt?
I mange situationer er det givetvis ikke nogen kritisk feature, men i andre kan det være den der redder dagen.

Hvis du loader mange forskellige filer ind i Flash, så er det en oplagt mulighed til at forenkle loadingproceduren, samt at reducere 50 server requests til én enkelt, og det er virkelig noget der kan mærkes på sites med mange brugere.

Loader du derudover for eksempel 20 xml-filer med konfiguration, tekster, produkter m.m. så vil der også være en hel del båndbredde at spare, da tekst som bekendt kan komprimeres meget.

Så, alt i alt en temmelig nyttig klasse, og endnu et godt eksempel på de stort set uanede muligheder der gemmer sig i ActionScript 3.

FZip - ActionScript 3 class library to load standard Zip archivesDel:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

Skriv en kommentar