FUSE er på gaden, og lunten er i den grad tændt!

For knapt to måneder siden skrev jeg om forskellige måder at tweene i ActionScript, men dengang var den mest interessante kandidat, Fuse, ikke lanceret i en endelig version, men det er den nu, og det ser godt ud! :-)

Det der adskiller Fuse fra mange af “konkurrenterne” er, at det er rigtig godt til at time mange på hinanden følgende animationer.
Den almindelige mx.transitions er ganske udemærket til når man lige skal få en enkelt til til at animere ind og ud, men den kommer lidt til kort når en ting skal animere ind, for så at gøre noget, hvorefter noget tredje skal gøre noget fjerde og så videre, og det er her Fuse er virkelig god!

Derudover er noget af det bedste ved Fuse, at det udover at være super smart, også er super godt dokumenteret og nemt at gå til, så derfor er der ikke nogen super stor grund til at jeg kommer med en masse eksempler, tillad mig i stedet at henvise til:

Fuse kit - den officielle side
Videotutorial af Lee Brimelow
“Using Fuse” pdf

Synes du alligevel at du godt kunne tænke dig et eksempel eller to på dansk med Fuse, så smid en kommentar, så kan jeg nok overtales :-)Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • del.icio.us
  • digg

Skriv en kommentar