Flash 10 års jubilæumssite

Som de fleste efterhånden ved, så fylder Flash 10 år i år, og i den forbindelse har Macromedia sat alle sejl til for at lave et storslået multimedie jubilæumssite, og det er nu lagt live.

Først linket:
Flashback. Flash Future

Der er et væld af interessant information på sitet, særligt for dem der ikke har været med fra starten af, er det med til at give lidt baggrundsinformation, men, når det så er sagt, så synes jeg faktisk at dette jubilæumssite lever op til mange af de fordomme der findes om Flash.

Med det mener jeg at sitet er fuldkommen overdænget med både lydeffekter og animation. Bevares, det ser flot ud, men tredje gang jeg går ind på et nyt menupunkt er det da ekstremt irriterende at skulle vente 5-10 sekunder på at menuer fader ud og ind m.m.

Derudover, så er min skærm muligvis lidt mørk, men det tog mig faktisk lidt tid at lure hvordan man navigerede rundt, ligesom den loading der kommer når man klikker på et punkt i højremenuen ikke er helt gennemskuelig, så alt i alt, så synes jeg at sitet er for “flashy”, selv for at Flash jubilæumssite.

Men hvad, det er jo også mente mere som et showoff end noget andet, og den opgave løser det måske meget godt.Tags:
Del:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
 • del.icio.us
 • digg

2 kommentarer

 1. Rasmus Thulstrup siger: (31. august 2006 kl. 16:44 )

  Min browser crashede de to første gange jeg gik ind på minisitet…ikke den bedste reklame for flash :-(

  Vi holder faktisk en lille konkurrence på FlashForum i anledningen af jubilæet:
  http://flashforum.dk/forum/viewtopic.php?p=5292

 2. Mads Buch Stage siger: (31. august 2006 kl. 18:12 )

  Du har vel ikke tilfældigvis Flash Player 9 installeret?
  Min crashede ikke, men jeg har været udefor at den er gået ned et par gange, hvilket jeg finder ekstremt bekymrende, da det altid er derfor at jeg har hadet ting lavet i Shockwave.

  Og hyggelig lille konkurrence :-)

Skriv en kommentar